MALZEMELER
4-6 kişilik
6 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı ince kıyılmış soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ketçap
1/2 su bardağı bira
3 yemek kaşığı sirke
1/4 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı acılı sos
1 çay kaşığı hardal
HAZIRLANIŞI
Soğanları pembeleşene kadar yağda pişirin. Tavuklar dışında bütün malzemeyi ilave edip 15 dakika daha pişirin. Tavuk göğüslerini sos sürerek ızgara yapın. Servis yaparken sosun geri kalanını da yanına koyun.
3 Ocak 2008 Perşembe
Ketçaplı Tavuk ızgara Tarifi
Gönderen Admin zaman: 07:55
Etiketler: Ketçaplı Tavuk ızgara Tarifi, oktay usta tarifleri, tavuk pişirme, tavuk tarifleri, yemek tarifleri, yeni yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder