SİVAS KÖFTESİ
500 gr. düve döş eti
500 gr. düve kol eti
pide
domates
biber
HAZIRLANIŞI:
Düve eti ve döş etinden elde edilmiş kıyma,sevilen baharatlar ve tuz
ile köfte harcı hazırlanır. Birgece buzdolabında dinlendirilir.
Ertesi gün tekrar makinadan çekilip köfte şekli verilir. Teflon tavada az
sıvıyağda pişirilir.daha sonra domates ve biberler
iri doğranarak tavada sotelenir.köfteler tırnak pide, sotelenmiş
domates ve biberle servis yapılır.
26 Aralık 2007 Çarşamba
Sivas Köftesi
Gönderen Admin zaman: 05:20
Etiketler: köfte tarifi, oktay usta tarifleri, Sivas Köftesi, yemek tarifleri, yeni yemek tarifleri, yeşil elma, yöresel yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder