CİPSLİ TAVUK:
1,5 tavuk gögsü
1,5 su b. krema
1paket cips
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI:
Tavuk gögüs etlerini küp küp doğrayın. üzerine
kremayı,tuzu,karabiberi arzuya göre köriyi ekleyin.
fırın tepsisine boşaltın.üzerine cipsleri elinizle
kırıklayarak serpin. 180 derecede pişirin. altı pamuk
üzeri kıtır nefis bir tavuk.
7 Şubat 2008 Perşembe
Cipsli tavuk
Gönderen Admin zaman: 06:40
Etiketler: Cipsli tavuk, oktay usta, oktay usta tavuk yemekleri, oktay usta yemek tarifleri, tavuk yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
ben denedim gerçektende harika bir tarif.hem çok kolay hem de çok lezzetli teşekkürler oktay usta.
Yorum Gönder