yarım kg lor peyniri
1 su b. etsuyu veya tavuk suyu
1 su b. krema
2 çorba k. ince bulgur
2 çorba k. un
tereyağı
nane
tuz,kırmızı biber
HAZIRLANIŞI:
Tencereye tereyağını ve unu alıp sararana kadar kavurun.
Üzerine bulguru,kremayı ve tavuk suyunu ekleyin. Daha sonra
lor peynirini ve varsa tavuk etlerini de ekleyin. Çorba kaynayıp
kıvamı ayarlandıktan sonra tuzunu ekleyin. Nane ve kırmızı biber
ile servis yapabilirsiniz.
5 Şubat 2008 Salı
LOR ÇORBASI
Gönderen Admin zaman: 01:44
Etiketler: çorba tarifi, lor çorbası, oktay usta çorba tarifi, oktay usta yemek tarifleri, yemek tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder