Kreması için:
2,5 poşet çilekli krem şanti
2 su b. süt
1 kase frambuaz
Pandispanyası için:
4 yumurta
1 su b. tozşeker
1,5 su b. un
1 p. kabartma tozu
1 p. vanilya
yarım portakal suyu
Süslemek için:
yarım poşet sade krem şanti
kalp şeker
Nasıl Yapılır:
Pandispanyası için bir karıştırma kabına
4 adet yumurtanın akını ekelyin.Yumurtanın
sarısını diğer bir kaba alın.
Yumurta aklarının üzerine toz şekerin yarısını ekleyin.
Mikserle çırpın.
Diğer kapta olan yumurta sarısının üzerine kalan toz
şekeri ekleyip çırpın ve diğer karıştırma kabına ekeleyin.
Üzerine 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve unu
ekleyin.Üzerien portakal suyunu ekleyip kaşık yardımı
ile karıştırın.
Kalpli bir fırın kabını yağlayın üzerine karışımı ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
Kreması için ise karıştırma kabına toz çilekli
krem şantileri alın.
Üzerine süt ekleyip çırpın.
Pişen kalpli pandispanyayı ortadan kesin.
Üzerine krem şantiyi sürün.
Kapak kısmını kapatın.Tekar kremşantiden sürün.
Pandispanyayı iyice kapatın.
Üzerlerine renkli şekerlemerle ile süsleyip servis edin.
11 Şubat 2008 Pazartesi
Sevgi Pastası
Gönderen Admin zaman: 13:52
Etiketler: oktay usta, oktay usta sevgi pastası tarifi, oltay usta pasta tarifleri, Sevgi Pastası, sevgi pastası tarifi, sevgililer günü pastası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder