MALZEMELER
8 parça tavuk eti
1 adet soğan
üç-dört diş sarmısak
3 çorba kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı sirke
sıvı yağ
kekik
3 adet defne yaprağı
kırmızı pul biber
ketçap
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Sekiz parça tavuk payreks bir kaba dizin. Bir tencerede sıvıyağ ile ince kıyılmış soğan, sarmısak, sirke, limon suyu, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, kırmızı pul biber ve ketçabı birbuçuk su bardağı su ile iyice kaynatın.
Bu karışımı, tavukların üzerine döküp, alüminyum folyo ile kapatın. Orta derecedeki fırında altmış dakika pişirin.
19 Kasım 2007 Pazartesi
Fırında Tavuk Tarifi
Gönderen Admin zaman: 14:29
Etiketler: fırında, güzel yemek sırları, oktay usta, oktay usta tarifleri, oktay usta yemek tarifleri, tarifi, tarifler, tavuk, yemeği, yemek, yemek tarifleri, yemek yapma, yeni yemek tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder